Utförd efterbesiktning renovering 2018/2019

Den 1 april, 2019 hölls efterbesiktning på renoveringen 2018/2019. Besiktningsmannen valde stickprovsvarianten och gick i samtliga trapphus. Nya anmärkningar noterades, men inga i lägenheterna generellt sätt.

Entreprenaden anses som avslutat i sin helhet, dock med några få tilläggsarbeten som återstår. Bland dessa ingår det att i efterhand erbjuda montage av utanpåliggande uppställningsbeslag i nylon till samtliga balkongöverljus, som sker efter avisering. Även en sidopanel med angörande kantlist till de franska balkongerna är en del av tilläggsarbetena, som givetvis även detta aviseras separat om.

Tidningshållare är på väg och kommer att sättas upp så fort som möjligt och även märkas med lägenhetsnummer tillsammans med namn och efternamn.

Tilläggsarbetena har Cityglas Entreprenad AB till den 31 maj, 2019 eller annan med styrelsen överenskommen tidpunkt på sig att slutföra tillsammans med de nytillkomna anmärkningarna som besiktningsmannen Lars Lindberg (Bjerking) noterade under efterbesiktningen.